A Kimbo Espresso Extreme ( korábban Top Quality) jelenti az abszolút olasz Espresso alapját. A Kimbo csúcsminőségű keverék, amit 65% Dél-és Közép-Amerikai szemekből és 35% Indiai legjobb nyers kávészemeiből állítják elő, melyeket a pörkölő gép lassan és finoman pörköl meg. A pörkölési mód hasonlít az úgynevezett francia módszerhez, melynek során a kávészemek külseje viszonylag sötét lesz, ám a savtartalmuk majdnem eléri a tökéletesen alacsony szintet. Másrészről ez a mód erősíti a töltelék és aromaanyagok ízét, aminek köszönhetően ez a kávé kiválóan alkalmas az eredeti olasz Espresso elkészítésehez (e kávéhoz ez a legjobb). A töltelékének köszönhetően kiváló Cappuccino-t, Latte Machiatto, és egyéb tejjel kevert kávét lehet belőle varázsolni. (amiknél elsősorban a kávé, és nem a kétszer lefölözött tej íze dominál).
A kiváló és csodálatos ízű kávét azonban nem feltétlenül ajánljuk érzékenyebbeknek reggeli kávéként, hacsaknem a főnökével van megbeszélése. Ez a kávé minden temperamentumot, tüzet és szenvedélyt egy másodperc alatt nulláról százra gerjeszt. A Kimbo egy igazi erőkávé, a legjobb Espresso minőségű termék jelenleg az olasz piacon. Fekete tintaként fut ki a gépből és olyan illatot, és aromát áraszt, ami azonnal elbűvöl. Egy fantasztikus kávé kiváló aromával, mely elegáns, erőteljes, pikáns és zamatos élvezetet nyújt egészen az utolsó cseppig.