OLASZ ÍZEK.
A Gianneli család mindig is részt vett az igazi olasz espresso kávé előállításában és tartósításában. Az 1960-ban alapított Paranà pörkölőüzem alapítója, Ruggero Giannelli tapasztalatának és szenvedélyének köszönhetően csak válogatott, kiváló minőségű keverékeket állít elő. Ruggero az 1950-es évek eleje óta folytatta az apja, Emilio által megkezdett tevékenységet a nyerskávé értékesítésével Olaszországban nemzeti importőrök nevében. 1960-ban a zöld kávé üzletágban szerzett tapasztalatának köszönhetően Ruggero úgy döntött, hogy gyártóüzemet keres, és megalapítja a jelenlegi Rómában a Paranà kávégyárat.
Ma a Paranà pörkölőüzem gyártási folyamata őrzi azokat a hagyományokat, amelyek lehetővé teszik a kiváló eredmények elérését az aroma, a minőség és az íz megváltoztatása nélkül. Minden gyártási fázist magasan képzett személyzet felügyel.
A különböző elképzelések és hagyományok minden kávét egyedivé tesznek. A Paranà a világ legelterjedtebb italának olasz változatát exportálja, amely koncepció révén a kiváló minőségű kávé igazi hazája. A nemzetközi díjak és eladási mennyiségek megerősítik a Caffè Paranà szerepét, amely évről évre az olasz kávé kiválóságát az egész világon értelmezi.
Termékei kiváló minőségének köszönhetően a Caffè Paraná a Caffé Espresso-val aranyérmet kapott az olasz keverékek kategóriájában, amely a legmagasabb díj az olasz eszpresszó előállításáért a 2008-as kávékóstoló versenyen.
Az olasz Espresso Parana megkülönböztetett tanúsítványt kapott a Nemzeti Olasz Eszpresszó Intézettől a tanúsított keverékek használatáért, a darálók és gépek szakképzett szakemberek általi üzemeltetéséért.
- Sorrend: Alapértelmezett
- Mutat 15 termék oldalanként